Notícia


UN INCENDI EN EL BARRI DE SA FONT OBLIGA A DESALOTJAR 27 VIVENDES.

LES LLAMES VAREN ALCANÇAR UNA ALTURA DE 25 METRES, SEGONS ELS TESTICS PRESENCIALS. UNS BOIXOS QUE ESTABAN JUGANT PER LA ZONA AFECTADA PODRIEN SET ELS CAUSANTS DEL INCENDI.


Un incendi en el torrent Font d'en divendres obligar ahir a Protecció Civil hi ha la Guàrdia Civil a desallotjar els inquilins d'un bloc de 27 habitatges conegut com a edifici Lora al barri de sa Font. L'immoble està situat a la carretera que va de Jesús a Santa Eulària, a uns 500 metres del nucli urbà de la Vila del Río i molt a prop de la urbanització Siesta. Uns nens que estaven jugant a la zona de joncs del torrent podrien haver estat els causants del foc, segons va informar la delegada insular de l'Administració de l'Estat, Sofia Hernanz, que no va concretar el nombre de persones desallotjades, dada que tampoc van confirmar els veïns ni la Guàrdia Civil. El foc va començar al voltant de les quatre de la tarda al torrent, situat davant de l'edifici Lora. «Les flames van arribar a prop de 25 metres d'alçada»comentava un afectat. «Ens temíem que alguna vegada podia passar això», va explicar una veïna. Ahir al matí els veïns es van reunir i van concloure que era necessari comunicar a l'Ajuntament de Santa Eulària el perill que suposava la quantitat de matoll acumulada en el torrent, segons va explicar el president de la comunitat de veïns, Miquel Ferrer. A banda dels bombers, fins al lloc del succés es van desplaçar efectius de la Policia Local de Santa Eulària, de la Guàrdia Civil, de Protecció Civil, de la Direcció General d'Emergències i l'Institut Balear de la Natura (Ibanat), que va col.laborar en l'extinció amb l'ajuda d'un helicòpter que va arribar a l'illa des de la seva base en són Bonet (Mallorca). Es van cremar 4.300 metres de Cañaveral, segons els bombers. No hi va haver de lamentar danys personals de consideració, encara que una dona de 88 anys d'edat va haver de ser traslladada per una ambulància a Can Misses afectada d'una crisi d'ansietat i un home de 57 anys va ser atès d'una cremada lleu, segons va informar l'Ib -Salut. A més, un bomber va patir un petit tall. Els bombers d'Eivissa van haver d'intervenir ahir per sufocar dos incendis: així que va afectar al voltant de 600 metres quadrats de matoll hi ha dos pins a la carretera que comunica Sant Miquel amb el Port de Sant Miquel i un altre que va cremar una zona de bosc en les rodalies del repetidor de Sant Llorenç (a la vessant que està sota de la talaia, segons van informar els bombers) però que no va afectar els serveis de comunicacions. En els dos casos van ser dues cremes incontrolades i no autoritzades les que van originar les flames, segons van explicar els bombers.



Diario de Ibiza (24 de febrer del 2009)

1 comentarios:

Victor ha dit...

ETS UNA CUPIONASSASA!!!
No hombre quees mentira, bueno, dona igual deixau fer.
sabies que m'he estat reguent més de mitja hora per culpa del teu blog d'imatges kurioses per la primere ftola del jimmy, es mortal!!! pr cert d'on les treus són boníssimes

ADEW!!!

TrAdUeIx El mEu bLoG!!^^

center>
Traductor

Powered By Blogger

ReLlOtGe!!

UlTiMs CoMeNtArIs !!^^