Conflicte Israel-Palestina

La guerra ve des de fa molts anys... Quan els jueus varen acabar la guerra de'n Hitler la ONU lis va donar un lloc a on habità que va ser Israel, justament estava aferrat a Palestina, que també habitaven palestins a Israel. Es varen mesclar religions, cultures i maneres de ser. Tot això va ser una bomba i com els problemes de món es tenen que arreglar amb guerra cosa la qual perden sa raó els dos totalment, pues ale guerra !!!! Com els generals o els de poder fort no sofreixen i seran els últims que mataran (si es que arriben el contrari) i primer passaran la pobra gent que està en contra de guerra. També hi ha que pensar (que això no vol dir que tenim que estar a favor i passar pena pels qui estan més malament econòmicament de armes) que uns ataquen amb ``tira-chinas´´ i els altres amb tanques que et duen per davant.
Jo crec que no hi ha que recorrir a la guerra ni tampoc hi ha que deixar la guerra com a la última opció davant un conflicte, nooooooooo !!!! hi ha eliminar-la de la llista de recursos per un conflicte. La veritat es qui recoreix a la guerra es estúpid, es creu un sabelotodo, superior al altres, un ``todo pa mi´´, un poruc perquè no te prou valentia per dir la paraula ``ho sent´´.

Qui no hagi captat la idea de la meva opinió li vaig a fer un exemple que tots el coneixem !!!!
Quan estàvem a l'escola ens deien que si algun nen es pegava que no li tornasim sa patada, insult, escopida, clatellada ... o lo que fos, si no ens deien que recorrisim a un professor que estiguessin de guàrdia al pati o ha qualsevol banda i li diguéssim el conflicte, el nen que ens haguessin pegat hauria perdut la raó.
També hi ha que pensar que no hi ha un professor a una guerra per demanar-li ajuda, perquè també hi ha que pensar que una persona te que ser prou madura i amb i aquesta lliçó saber-la com la a, e, i, o, u per dominar el món. Tot això es pura lògica, cosa la qual pareix que els alguns israelites o palestins la han perduda o han neixcut amb un defecte molt gros que lis estan pagant els pobres i indefenços israelites i palestins que estan en contra de la guerra.

TrAdUeIx El mEu bLoG!!^^

center>
Traductor

Powered By Blogger

ReLlOtGe!!

UlTiMs CoMeNtArIs !!^^